Contact:

Str. Sapte Drumuri, nr. 47
Mobil: 0720.234.301
Fix: 021 569.85.16

Program casierie:
L-V: 09:00 - 18:00
S: 10:30 - 13:00
D: inchis
Plati online:

IBAN: RO08 RNCB 0067 0008 8285 0001
Sucursala: BCR - Dr. Felix
Compania noastra va ofera solutii de firewall software si hardware profesionale.

Apeland la serviciile noastre afacerea dumneavoastra va fi protejata:
informatiile confidentiale sunt in siguranta
evitati publicitatea nedorita de tip spam
eliminati anumiti virusi ce ataca conexiunea la internet
blocati atacurile de tip flood care va pot bloca conexiunea la internet, serverul de e-mail sau accesul catre site-ul dumneavoastra
Un firewall poate tine la distanta traficul Internet cu intentii rele, de exemplu hackerii, viermii si anumite tipuri de virusi, inainte ca acestia sa puna probleme sistemului.

In plus, un firewall poate impiedica participarea computerului la un atac impotriva altora, fara cunostinta sau vointa utilizatorului. Utilizarea unui paravan de protectie este importanta in special daca reteaua sau computerul de protejat sunt conectate in permanenta la Internet.

Un firewall este o aplicatie sau un echipament hardware care monitorizeaza si filtreaza permanent transmisiile de date realizate intre PC sau reteaua locala si Internet, in scopul implementarii unei "politici" (metode) de filtrare..

Aceasta politica poate insemna:
protejarea resurselor retelei de restul utilizatorilor din alte retele similare, toate interconectate prin WAN-uri sau si Internet. Posibilii atacatori sunt identificati, atacurile lor asupra PC-ului sau retelei locale putand fi oprite.
controlul resurselor la care au acces utilizatorii locali (din LAN).
DESIGNED BY