Contact:

Str. Sapte Drumuri, nr. 47
Mobil: 0720.234.301
Fix: 021 569.85.16

Program casierie:
L-V: 09:00 - 18:00
S: 10:30 - 13:00
D: inchis
Plati online:

IBAN: RO08 RNCB 0067 0008 8285 0001
Sucursala: BCR - Dr. Felix
Serviciile noastre se adreseaza atat companiilor mari, cat si celor mici. Fie ca realizati pentru prima oara infrastructura retelei la sediul firmei sau doriti o modificare, echipa noastra va sta la dispozitie.


5 PASI PENTRU REALIZAREA UNEI RETELE DE CABLARE STRUCTURATA

 • Vizualizare Locatie – In baza cererii de oferta pe care o primim, unul dintre tehnicienii nostri se deplaseaza la locatie pentru a intocmi documentatia proiectului:
 • numar exact de porturi de retea
  planul sau schita locatiei
  pozitionare porturilor de retea pe planul locatiei si a rack-ului
  stabilirea calitatii echipamentelor folosite ( clientul trebuie sa ne spuna ce tip de echipamente prefera LOW, MEDIUM sau TOP QUALITY)
 • Realizare Deviz : In baza vizitei facute de tehnicianul nostru la locatia clientului se intocmeste un DEVIZ CABLARE STRUCTURATA in care sunt specificate toate materialele folosite, costul pentru manopera, timpul de executie si termenele de plata.

 • Modificare si Aprobare Deviz : In cazul in care clientul nu este de acord cu devizul, acesta este modificat astfel incat sa se incadreze in posibilitatile si bugetul clientului pentru realizarea lucrarii de cablare structurata.

 • Semnare Contract : Odata aprobat devizul se semneaza un contract prin care sunt consimtite conditiile si termenele existente in deviz.

 • Executare Lucrare de Cablare Structurata conform termenelor din contract.
DESIGNED BY